شنبه 20 بهمن 1403 , 35 : 05
متات نیوز

طرح بازسازي شرق ميدان امام خميني

تاریخ انتشار : شنبه 31 تير 1396 , 19 : 10
تعداد بازدید : 726

متات‌نيوز- مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداري اصفهان پيشرفت اجراي طرح هاي بازسازي شرق ميدان امام خميني(ره) را بسيار خوب و رضايت بخش توصيف کرد.

حسین جعفری اظهارکرد: طرح های بازسازی شرق میدان امام (ره) در قالب احياي پروژه هاي دولتخانه صفويه در حال انجام است.

وی تصریح کرد: از جمله اقداماتی که براي تحقق اين طرح انجام مي شود، بازگشايي خيابان حاج آقا نورالله نجفي است که با پياده راه شدن ميدان امام(ره) و بخشي از خيابان حافظ كه منتهي به اين خيابان مي شود، كه براي جلوگيري از بن بست شدن خيابان ها از طريق خيابان حافظ به كوچه بيت الحسين(ع) و خيابان نشاط اجرا خواهد شد.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداري اصفهان تاکيد کرد: در حال حاضر شهرداري منطقه ۳ در حال تملک خيابان حاج آقا نورالله نجفي است.

وی از احیای کاروانسراي نخجوان در قالب پروژه اقامتي و گردشگري به عنوان ديگر پروژه بازسازي شرق ميدان امام خميني(ره) ياد کرد که توسط بخش خصوصي در حال انجام است.

جعفری یادآور شد: با توجه به اینکه منطقه ۳ در حوزه گردشگري از ظرفيت هاي بسيار خوبي برخوردار است، تعدادي از خانه هاي تاريخي اين منطقه در قالب مباحث فرهنگي و کاربري هاي گردشگري و اقامتي در برنامه قرار گرفته اند.

منبع: سازمان نوسازي و بهسازي شهر اصفهان