دوشنبه 6 اسفند 1403 , 56 : 02
متات نیوز

بازدید معاون رئیس جمهور از عمارت تاریخی مسعودیه

تاریخ انتشار : شنبه 20 آذر 1395 , 00 : 15
تعداد بازدید : 748

متات‌نيوز- معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با حضور در عمارت تاریخی مسعودیه از بخش های مختلف این بنای تاریخی بازدید کرد.

به گزارش صابتا به نقل از میراث آریا، دکتر زهرا احمدی پور در بازدید از بخش های مختلف بنای تاریخی مسعودیه در جریان وضعیت این بنای تاریخی و آخرین اقدامات صندوق احیاء و بهره برداری از بناها و اماکن فرهنگی و تاریخی در خصوص عمارت مسعودیه قرار گرفت .

در این بازدید محمدرضا پوینده مدیر عامل صندوق احیاء و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی توضیحات لازم درخصوص آخرین اقدامات صندوق برای احیاء و نجات بخشی عمارت تاریخی مسعودیه ارائه کرد .

هم چنین در این بازدید عبدالهی رئیس اداره فنی و مهندسی صندوق حفط و احیاء نیز توضیحات فنی در خصوص مرمت، بهسازی و احیاء عمارت تاریخی مسعودیه را به معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارائه کرد .

معاون رئیس جمهور با حضور در عمارت تاریخی مسعودیه از بخش های مختلف این عمارت از جمله رستوران سنتی، تماشاخانه، اندرونی و سالن ها واتاق های مختلف این عمارت بازدید کرد .

محمد رضا پوینده مدیر عامل صندوق احیاء و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی در خصوص محل های مختلف این بنای تاریخی که قبلا مورد استفاده قرار می گرفت مانند رستوران سنتی و تماشاخانه توضیحاتی را ارائه کرد و خواستار حمایت رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری برای احیاء و بهسازی این بنای تاریخی شد .

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در پایان این بازدید در جلسه ای با مدیر عامل و معاونین و کارشناسان صندوق احیاء وبهره برداری از بناها و اماکن فرهنگی و تاریخی به بررسی وضعیت این بنا و تصمیم گیری برای اقدامات جدید در خصوص عمارت تاریخی مسعودیه پرداخت .

یادآور می شود، عمارت مسعودیه مربوط به دوره قاجار در میدان بهارستان تهران واقع شده است .

مجموعه عمارت مسعودیه شامل ۵ عمارت دیوانخانه، سفره‌خانه، حوضخانه، عمارت سید جوادی، عمارت مشیرالملکی و عمارت سردر، مملو از گچ‌بری، کاشی‌کاری، خطاطی، نقاشی دیواری و به طوری کلی تزئینات نفیس، تقسیم‌بندی‌های فضایی و عملکردهای متنوع است .

این مجموعه تاریخی که دارای ۷ کتیبه است در تاریخ ۲۷ دی ماه ۱۳۷۷ به شماره ثبت ۲۱۹۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است .

منبع: صابتا