چهارشنبه 24 بهمن 1403 , 30 : 05
متات نیوز

10 باند متجاوز به حریم آثار تاریخی استان مرکزی متلاشی شد

تاریخ انتشار : يكشنبه 9 خرداد 1395 , 45 : 12
تعداد بازدید : 1005

متات‌نيوز- به مناسبت روز حافظان میراث فرهنگی و گرامیداشت سوم خرداد از ساعیان محافظ مواریث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تقدیر شد.

سید محمد حسینی در آیین تجلیل از حافظان میراث فرهنگی این اداره کل گفت: مسئولیت خطیر حفاظت و نگهداری از محوطه‌های باستانی و گنجینه‌های فرهنگی و تاریخی با توجه به پراکندگی پهنه جغرافیایی استان ماموریتی دشوار بر دوش این قشر است.

وی افزود: دو هزار اثر فرهنگی و تاریخی نفیس و ارزشمند از دوره‌های مختلف تاریخی در استان مرکزی واقع شده اند که نیاز به مراقبت و نگهداری دارند.

حسینی خاطرنشان کرد: در سال گذشته روزانه 80 بازدید توسط نیروهای این یگان انجام و بیش از 10 باند متجاوز به حریم آثار تاریخی استان مرکزی متلاشی شد.

وی ابراز امیدواری کرد که با برنامه و هدف‌های پایه‌ریزی شده و با حضور 42 نیروی یگان حفاظت در 22 پایگاه حفاظت آثار تاریخی استان مرکزی و حضور گسترده انجمن‌های میراث فرهنگی روز به روز جرایم در این حوزه کاهش قابل توجهی یابد.

در این مراسم از سه نفر از حافظان میراث فرهنگی استان مرکزی با اهدای لوح و هدیه‌ای تقدیر و تجلیل شد.

منبع: ايسنا